EURO TRANS LOGISTICS
Str. Libertati, nr.156, Glina,
( Sos. de Centura - MASSA Logistic Centre)),
Bucuresti
 

TOALETE PORTABILE , SUBSTANTE PENTRU IGENIZARE , TRATAMENT BIODEGRADABIL PENTRU FOSE

 
 

Produse de igenizare

Thetford: specialisti în produse de igiena mobile!
Noi toti dorim sa ne relaxam si sa nu avem nicio grija în vacanta, de aceea Thetford ofera numai produse de calitate. De la sisteme de toaleta mobile, frigidere ajustate si trape de serviciu pâna la lichide pentru toaleta si produse de întretinere. Pentru ca sa va simtiti cu adevarat în vacanta, va puteti baza pe Thetford.

Timp de peste 35 de ani, Thetford a proiectat si dezvoltat toalete mobile pentru piata produselor de agrement, precum si lichidele necesare pentru functionarea corespunzatoare a acestora. Cercetatorii care lucreaza în laboratoarele noastre recunoscute si în institutii externe dezvolta si testeaza în mod constant produsele noastre noi. Toate acestea pentru ca dorim sa va oferim ce e mai bun.

MEDIUL
Produsele Thetford respecta cele mai înalte standarde privind mediul si eficienta. Produsele noastre sunt testate, printre altele, pentru biodegrabilitate, functionalitate si adecvare pentru sistemele de tratare a apei. Utilizatorii finali, organizatiile de camping si organismele guvernamentale recunosc toate standardul înalt si calitatea produselor Thetford. În plus, multe din produsele noastre au primit distinctii în diferite tari pentru faptul ca sunt atât de prietenoase cu mediul. Acestea includ Milieukeur, Stiftung Warentest si Blue Engel.

LICHIDE PENTRU TOALETA MOBILA
Thetford este în frunte în ceea ce priveste sistemele de toaleta mobile. Sistemele noastre de toaleta constau în doua parti: rezervorul cu apa si rezervorul pentru deseuri. pentru a va asigura ca toaleta mobila functioneaza întotdeauna asa cum va doriti, Thetford a fabricat diferite lichide pentru toaleta. Lichidele le gasiti sub forma de concentrat, se toarna usor, au un miros proaspat placut si pot fi utilizate pentru orice tip de plastic. Datorita formulei concentrate, lichidele de toaleta Thetford sunt si economice la utilizare.

REZERVORUL CU DESEURI
Experienta utilizatorilor si numeroasele noastre teste au aratat ca rezervorul de deseuri pentru sistemul vostru igienic mobil necesita o întretinere speciala. Daca nu utilizati lichidele pentru toaleta Thetford, puteti avea probleme la golirea rezervorului, sau acesta se poate defecta sau uza mai repede.

Lichidele pentru toaleta Thetford:

• mascheaza mirosurile neplacute

• favorizeaza descompunerea solidelor si hârtiei igienice

• protejeaza partile mobile si prelungesc durata de viata

• reduc formarea de gaze

• pastreaza rezervorul de deseuri igienic si curat.PRODUSELE PENTRU ÎNTRETINERE
Pe lânga lichidele pentru toaleta, Thetford produce si furnizeaza, de asemenea, si produse pentru întretinere. Aceste produse au fost fabricate în mod special pentru curatarea, pastrarea si protejarea interiorului si exteriorului rulotei voastre. Astfel încât sa va puteti bucura de o vacanta relaxata si lipsita de griji.


Aqua Kem Blue
LICHID PENTRU REZERVORUL DE DESEURI
Timp de multi ani, Aqua Kem Blue a fost cel mai popular produs Thetford pentru orice tip de sistem de igiena mobil. Aqua Kem Blue are un parfum proaspat, placut si dureaza în medie între patru si cinci zile la o utilizare medie. Si chiar daca lichidul din rezervorul de deseuri îngheata, Aqua Kem Blue va fi eficient si dupa ce se dezgheata. Disponibil sub forma de sticla de 2 litri, sticla de 1 litru si sticla de 1 litru cu dozare.

Aqua Kem Green
LICHID PENTRU REZERVORUL DE DESEURI
Aqua Kem Green stimuleaza activitatea biologica din rezervorul de deseuri. Micro-organismele descompun biologic deseurile din rezervor. La o utilizare medie, Aqua Kem Green actioneaza timp de maxim trei-patru zile. Ramâne lichid pâna la -20 o C si este eficient si dupa dezghetare. Acest produs este în special adecvat pentru golirea rezervorului de deseuri în rezervoarele septice din locurile de campare. Disponibil sub forma de sticla de 1,5 litri sau flacon de 375 ml.

Aqua Kem Sachets
SACULETI PENTRU REZERVORUL DE DESEURI
Saculetii Aqua Kem sunt saculeti umpluti cu o pulbere care poate fi dizolvata în apa. Aceasta înseamna ca puteti aplica doza corespunzatoare rapid si economic. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti saculetii direct în rezervorul de deseuri si acestia se vor dizolva rapid. Un saculet este suficient pentru un rezervor de 20 de litri. La o utilizare medie, o doza este eficienta pentru maxim patru-cinci zile. Disponibil sub forma de recipient pentru revânzare cu 15 saculeti.

Aqua Rinse
LICHID PENTRU REZERVORUL CU APA
Aqua Rinse ofera o mai buna igiena si curatare si un parfum proaspat de lavanda în rezervorul cu apa. Dupa ce utilizati Aqua Rinse, acesta lasa un strat protector în vasul de toaleta care previne formarea de depuneri. În plus, actiunea sa de lubrifiere face ca paleta rezervorului de deseuri sa se deschida si închida usor. Aqua Rinse actioneaza eficient si dupa înghet. Disponibil sub forma de sticla de 1,5 litri sau flacon de 400 ml.

Aqua Soft Toilet Paper
Aqua Soft este o hârtie igienica speciala, super moale care se descompune rapid în rezervorul de deseuri. Aceasta previne înfundarea si usureaza golirea rezervorului. Hârtia igienica obisnuita nu se descompune asa de usor si poate cauza blocaje. Atunci când utilizati Aqua Soft, preveniti defectarea rezervorului vostru - si de asemenea scurgerile, protejând astfel partile mobile. Disponibil sub forma de pachete cu 4 role.

Cassette Tank Cleaner
UN PUTERNIC AGENT DE CURATARE PENTRU REZERVORUL DE DESEURI
Cassette Tank Cleaner a fost produs special pentru curatarea periodica si pentru întretinerea rezervorului de deseuri (de 2 sau 3 ori pe an). Îndeparteaza depunerile rezistente care se formeaza pe partile mobile si pe peretii rezervorului. Cassette Tank Cleaner prelungeste durata de viata a rezervorului de deseuri si curata si împrospateaza totul. Disponibil sub forma de sticla de 1 litru.

Tank Freshener
LICHID PENTRU REZERVORUL CU APA
Tank Freshner este un lichid eficient pentru rezervorul cu apa si pentru tevile rulotelor si autorulotelor. Rezervorul cu ape uzate contine apa reziduala de la dus, chiuveta si bucatarie. În timp, se pot produce impuritati care produc mirosuri neplacute. Tank Freshner reduce si previne depunerile si acumularea de grasime, îmbunatateste igiena si curata si împrospateaza rezervorul cu apa. Disponibil sub forma de sticla de 1.5 litri.

Seal Lubricant
Thetford a produs Seal Lubricant pentru protejarea si lubrifierea dispozitivelor de etansare, balamalelor, traverselor cortului, bicicletelor, etc. Aplicarea regulata pe dispozitivul de etansare al paletei toaletei, de exemplu, asigura ca aceasta ramâne flexibila si ca dureaza mai mult. Disponibil sub forma de tub spray de 200 ml.

Bathroom Cleaner
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one